Tarte Courgette, Poivron & Brocoli

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I make quite often pies. I really enjoy the process to make all by myself and thats one of the reasons why I wanted to post this recipe here. I really courage you to make the crust by yourself,  it is so simply and fast and gives totally another taste for all the pie.

Tarte Courgette, Poivron & Brocoli

100g beurre demi-sel bio
3 dl farine d’épeautre
0,5 dl d’eau froide

Laissez le beurre hors du frigo environ 1h avant de commencer. Melangez avec les doigts la farine et le beurre mou. Ajoutez l’eau froide et formez une pâte. Etalez la pâte avec les doigts dans un moule à tarte graissé et faites cuire au four à 200C environ 8min.

1 grosse courgette
1 brocolis
2 gros poivron
poignée d’olives noires dénoyautées
200g fromage du chèvre/brebis
3 dl lait de chèvre
2 oeufs bio
poivre
sel

Commencez par rincer les poivrons, enlevez les pépins et couper les en gros morceaux. Mettez les au four à 200C environ 10min. Rincez et coupez le brocoli et faites le bouillir environ 4 min. Coupez la courgette en fines lamelles. Mélangez bien le lait, les oeufs, le sel et le poivre. Ajoutez les légumes sur la pâte à tarte selon votre imagination. Ajoutez les morceaux de fromage et les olives. A la fin, ajoutez la sauce et faites cuire au four environ 25 min.

Pie with Zucchini, Pepper & Brocoli

100g organic salted butter
3 dl spelt flour
0.5 dl cold water

Take the butter out of the fridge about one hour before starting. Mix the spelt flour with the soft butter using your fingers. Add the cold water and continue forming a dough. Push the dough into the greased pie pan and bake about 8 minutes.

1 big zucchini
1 brocoli
2 big pepper
handful of black olives (seedless)
200g goat/sheep milk cheese
3dl goat milk
2 organic eggs
black pepper
salt

Rinse and cut the red peppers, removing the seeds inside. Roast the peppers in the oven 200C about 10 minutes or until they are golden brown. Rinse and cut the zucchini to thin slices. Rinse and cut the broccoli in pieces and boil/steam them about 4 minutes. Mix well the milk and the eggs with salt and pepper. Add the vegetables on the pre-cooked pie as you prefer, I like to make the spirals.. Add the cheese and the olives on the top. At last, add the milk-egg mixture and cook the pie in the 200C oven about 25 minutes.

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